Posters for your unique home

We design poster, print and send it to you.
All motifs are sold exclusively at Poster by Design.

posters fri frakt
FRI FRAKT

posters snabb leverans
LEVERANS 3-7
ARBETSDAGAR

posters öppet köp
ÖPPET KÖP
14 DA
GAR

unika affischer - poster by design

Utvalda affischer

SKY POSTER
249 kr

REALITY POSTER
249 kr

DIRECTION POSTER
249 kr

WAVE POSTER
249 kr

TOUGHT POSTER
249 kr

IMPERFECTION POSTER
249 kr

Vad gör vi?

Vi designar tavlor, trycker och skickar till ditt hem.

Kontakta oss om du har några frågor eller  läs vanliga frågor här (FAQ).

Varför gör vi det?

Vi vill införliva mening i en ofta ytlig värld och få människor att fundera.

Läs mer om oss här.

Nyheter, nya posters - poster by design

Köp posters via kategori

poster by design nyheter

Alltid nya affischer på ingång!

Vi skapar kontinuerligt nya posters och motiv, kika på våra nyheter!

Hög kvalité

Varje poster är skapad med passion och med ett öga för detaljer. Vidare har varje poster en egen unik "story".

Tryckt på matt kvalitetspapper 192g/m2.

Säkra betalningar

Säkra betalningar, SSL krypterat. Betala med kort eller PayPal.

poster by design nyheter
Affischer och posters hos POSTER BY DESIGN

Scrolla bland snygga affischer och posters med en djupare mening och hitta den perfekta postern för ditt hem eller kontor. På så sätt visar du på karaktär och identitet. Dessutom finner du affischer som är perfekta att ge bort som present till de du tycker om. Vidare kan du köpa posters i storlekarna 30x40 cm och 50x7 0cm och placera dem i ditt vardagsrum eller kök stående i en hylla. Vidare hängandes i hallen eller mer modernt, på golvet lutandes mot väggen i ditt sovrum. Dessutom kan du inspireras av tavelväggar och kombinationer här! Slutligen, glöm inte att följa oss på Instagram för meningsfull inspiration och snygga foton på prints, planscher, affischer och posters. Visa tavelväggar.

Alltid unika affischer och coola posters

Vi skapar varje poster utan fasta idéer om vad slutresultatet ska bli. På detta sätt skapar vi mer unika posters. Exempelvis skapar vi affischer genom transformation. Med detta menas att ett motiv skapas, vi tar inspiration från motivet och därefter skapar vi något nytt. Denna process upprepar vi ett flertal gånger. Konsekvensen av detta blir att motiv skapas som till en början inte hade kunnat föreställas.

Alla våra motiv skapas själva och säljs endast på denna webbutik. Som en konsekvens av detta hittar du snygga och coola affischer som blir ett unikt inslag i ditt hem och som del av din unika tavelvägg.

Vi fyller dagens ytlighet med mening och dagens vita väggar med posters.

Hitta det där extra! Lyft ditt rum och fyll det med mening. Samt inspireras av en grafisk poster, en konstnärlig eller en minimalistisk tavla som du kan tolka på flera sätt. Dessutom hittar du vackra citat och atmosfärisk fotokonst. Så hoppas att du hittar motiv som kan representera dig!

Varje affisch designas med noggrannhet och med ett öga för detaljer

Vi har hellre färre och kvalitativa och genomtänkta posters än fler utan samma kvalité på designen. Varje tavla måste ha en harmonisk känsla, minimalistisk karaktär och en något gömd djupare mening för att kunna bli invald i urvalet av affischer och posters hos POSTER BY DESIGN. Vi vill få människor att reflektera kring den värld vi lever i genom posters som har en djupare mening. På grund av detta har varje poster en egen unik berättelse och inte en enda poster kommer bli vald om den inte uppfyller dessa kriterier:

  1. En komposition och design som har en minimalistisk karaktär samt skapar harmoni och lugn hos betraktaren.
  2. Inneha någon mening som inte är uppenbar från början.
  3. Personen som betraktar konstverket ska kunna tolka dess mening och innebörd på flera olika sätt.
  4. Ha någon koppling och relation till en fråga om livet eller vår omgivning.
I ständig förbättring

Vi jobbar kontinuerligt med att bli bättre och utvecklas! Vare sig du har en fråga om våran verksamhet eller om en poster eller motiv så värderar vi dina åsikter högt och är alltid tacksamma över att höra vad du tycker. Till sist, skicka ett mail, sms eller dm på sociala medier och tack för att du är här! får du inte nog av posters och inspiration? Då kan du följa oss på instagram @posterbydesign. Är du intresserad av ett samarbete? Då kontaktar du oss på instagram, mail info@posterbydesign.se eller läs mer här så pratar vi vidare.

Vad är fraktkostnaden och tiden för leverans?

Frakt är gratis på alla köp. leveranstiden är 3-7 vardagar.

Trycker ni med egen text eller egen design?

Ja. Vi trycker det du vill ha. Önskas egen text ordnar vi detta. Vidare om du vill ha en unikt designad affisch eller poster ordnar vi även detta. Kontakta oss med dina önskemål så pratar vi vidare.

Ingår ram?

Nej. Ram ingår inte.

Vilka betalmetoder accepterar ni?

Du kan betala med kort. Visa, Mastercard eller American Express.

Vilken typ av papper använder ni?

Vi  trycker på 192g/mkvalitetspaper med matt ytfinish.

Vad gör jag om det uppstår något problem med ordern?

Om det mot förmodan skulle uppstå något problem med din order kontaktar du oss så snart som möjligt på info@posterbydesign.se, anger ditt ordernummer samt beskrivning av problemet. Därefter löser vi ditt problem.

Om produkten mot förmodan skulle komma i skadat skick kontaktar du oss så snart som möjligt, anger ditt ordernummer samt beskrivning och foto av skadan. Därefter sänder vi dig en ny produkt utan extra kostnad.

Hur kontaktar jag er?

Snabbaste sättet att kontakta oss är att skriva i vår integrerade chatt på hemsidan. Du kan även kontakta oss genom att sända ett e-postmeddelande till info@posterbydesign.se eller skicka ett direktmeddelande på Instagram @posterbydesign.