Köpvillkor

Priser

Alla priser anges i SEK inkl. moms. I varukorgen visas det totala priset, inklusive moms och frakt. Det gällande priset är det pris som står angivet online den dag beställningen genomförs.

Betalning

Betalningsmöjligheterna som erbjuds är kortbetalning via Stripe med Visa, Mastercard och American express.

Åldersgräns

På posterbydesign.se gäller 18-års åldersgräns för köp.

Ångerrätt

Ångerrätt gäller 14 dagar från det att varan mottagits av kund. För returnering ska varan vara oanvänd i oskadat skick i originalförpackning. Kontakta info@posterbydesign.se innan du returnerar en vara och ange ordernummer för snabbare hantering. Vid returnering av en vara står kunden för returkostnaden.

Reklamation

Är det en synlig skada som uppkommit innan varan mottagits kan varan reklameras. Kontakta info@posterbydesign.se och ange ordernummer för snabbare hantering. Vid reklamation av en vara skickas en ny likadan vara ut och Poster by Design står för fraktavgiften. Alternativt återbetalas kostnaden för produkten. Återbetalning ska ske snarast efter att den reklamerade varan mottagits, dock senast 30 dagar efter att varan mottagits.

Leverans

Normalt är leveranstiden 5-10 arbetsdagar. Vi reserverar oss för att leveranstiden kan bli förlängd vid hög belastning. Kontakta info@posterbydesign.se för mer information om exakt leveranstid.

Personuppgifter och sekretess

Vid beställning uppges personuppgifter. I samband med detta godkänner du att verksamheten lagrar och använder uppgifterna för att fullfölja avtalet gentemot dig. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få informationen som är registrerad om dig. Är den felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att få den ändrad eller borttagen. Kontakta då oss via info@posterbydesign.se. För att genomföra beställningar, leverans och avisering är det nödvändigt att lämna ut uppgifter till tredje part. Uppgifter lämnas till transportföretag för att kunna utföra leverans och avisering. Men aldrig sker överlåtelse eller försäljning av personuppgifter för andra ändamål till andra företag.

Force majeure

Händelser utanför Poster by Designs kontroll som inte kunnat förutsägas såsom exempelvis eldsvåda eller tekniska problem hänförs till force majeure. Detta betyder att Poster by Design befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal. Om något sådant oförutsägbart skulle inträffa informeras du om situationen. Vid omständigheter varande längre än två månader har båda parter rätt att häva köpet.

Övrigt

Poster by Design förbehåller sig rätten till ändring av all information utan föregående avisering. Poster by Design garanterar inte att alla bilder återger exakt varans verkliga utseende, detta då storlekarnas utsnitt skiljs åt och då tryckfärg kan variera något vid produktionen.