Hej!

Jag heter Lukas och älskar allt kreativt. Jag har pluggat grafisk design och pluggar just nu på arkitektprogrammet på KTH i Stockholm. Anledningen till att Poster by Design finns är helt enkelt att jag tycker det är kul att driva, kul att skapa unik väggkonst, affischer och posters. Kul att hela tiden förbättra hemsida, frakt, pris och kvalité.

Jag vill att Poster by Design ska vara ditt säkra kort till unik design. Ett säkert kort att få en unik kvalitativ design som inte bara är snygg utan också har en djupare mening, värd att reflektera kring.

Photo by Katherine Wang @kat.portrait

Unika tavlor hos Poster by Design

Det är vanligt att butiker köper in motiv från olika bildbanker eller grossister för att sedan sälja dem vidare. Detta kanske du har noterat eftersom flera butiker ofta har samma motiv. Hos oss kan du vara säker på att din poster är unik, eftersom vi skapa alla våra motiv själva och säljer dem endast på denna webbutik. Motiven kan inte säljas av flera olika företag. Hitta dina unika tavlor här.

I ständig förbättring

Liksom alla andra är vi inte perfekta, men vi jobbar kontinuerligt med att ständigt bli bättre och utvecklas. På detta sätt vill vi hålla oss uppdaterade och hänga med i en tid av snabb utveckling och förändring. Vi vill att webbutiken ska vara snabb, tydlig, enkel och möjliggöra en så bra upplevelse som möjligt för dig. Vi värderar dina åsikter högt och är alltid tacksamma över att höra vad du tycker om oss, webbutiken, kundkontakten mm. Så har du något på hjärtat, stort som smått, skicka ett mail, sms eller dm på sociala medier. Vi finns på Facebook och Instagram.

Tack för att du är här!❤️

Följ oss på instagram @posterbydesign för meningsfull inspiration.