Vanliga frågor

Vad är Poster by Design?

Poster by Design är en onlinebutik för att köpa unik väggkonst, affischer och posters.

Vilka länder skickar POSTER BY DESIGN till?

Vi sänder affischer och posters till Sverige från våran hemsida posterbydesign.se

Via våran hemsida posterbydesign.com sänder vi även till:
Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Norge och Storbritannien.

Vad är fraktkostnaden och tiden för leverans?

Frakt är gratis på alla köp. leveranstiden är 3-7 vardagar.

Vem har designat affischerna hos POSTER BY DESIGN?

De flesta affischer och posters är designade av Lukas, skaparen av Poster by Design. Vissa posters är skapade i ett samarbete med utvalda kreativa människor. Alla som är involverade i skapandet och designen av affischerna har konstnärlig utbildning, t.ex. grafisk design, konst, eller arkitektur.

Trycker ni med egen text eller egen design?

Ja. Vi trycker det du vill ha. Önskas egen text ordnar vi detta. Önskas en unikt designad affisch eller poster ordnar vi även detta. Kontakta oss med dina önskemål så pratar vi vidare.

Ingår ram?

Nej. Ram ingår inte.

Vilka betalmetoder accepterar ni?

Du kan betala med kort. Visa, Mastercard eller American Express.

Vilken typ av papper använder ni?

Vi  trycker på 192g/m2 kvalitetspaper med matt ytfinish.

Vad gör jag om det uppstår något problem med ordern?

Om det mot förmodan skulle uppstå något problem med din order kontaktar du oss så snart som möjligt på info@posterbydesign.se, anger ditt ordernummer samt beskrivning av problemet. Därefter löser vi ditt problem.

Om produkten mot förmodan skulle komma i skadat skick kontaktar du oss så snart som möjligt, anger ditt ordernummer samt beskrivning och foto av skadan. Därefter sänder vi dig en ny produkt utan extra kostnad.

Hur kontaktar jag er på POSTER BY DESIGN?

Snabbaste sättet att kontakta oss är att skriva i vår integrerade chatt på hemsidan. Du kan även kontakta oss genom att sända ett e-postmeddelande till info@posterbydesign.se eller skicka ett direktmeddelande på Instagram @posterbydesign.

Hoppas vi hörs! 🙂