Bokstavsposter svart

349 kr599 kr

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , , Taggar: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Bokstavsposter svart, en stilren tavla med bokstavsmotiv. En bokstav kan stå för mycket, det är du som bestämmer. Perfekt som personlig inredningsdetalj. Tavlan har en vit ram runt motivet. Ett vackert tidlöst typsnitt med text i vitt och en svart backgrund. En poster med bokstavsmotiv passar såväl i vardagsrummet som i hallen, upphängd eller lutandes mot väggen. På en hylla eller på golvet. Vidare passar de även bra mer minimalistiskt uppsatt i en klämma utan  ram. En bokstavsposter passar bra tillsammans med en grafisk affisch eller en poster med ett fotografi eller med sällskap av några till bokstäver såklart. Kombinera bokstäverna och låt de stå för det du tycker om!

Vidare är tavlan designad för att påminna om det historiska och poetiska inslag som bokstäver har, ett vackert formspråk. Dessutom en påminnelse om vilket privilegium det är att kunna läsa och skriva, vilket inte är något att ta för givet. Den minimalistiska designen lämnar plats åt betraktaren att fundera över hur otroligt det är att genom komposition av linjer möjliggör oss att förstå och överföra tankar och idéer över generationer.

Postern trycks på 192g kvalitetspapper med matt ytfinish för bästa resultat. Ram ingår ej.

Hör av dig om du har speciella önskemål eller frågor. Du når oss på mail info@posterbydesign.se eller på instagram @posterbydesign.

Storlek

30×40 cm, 50×70 cm

Bokstav

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö